Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.
Μια πραγματικά απίστευτη γεύση από μια στρώση μους σοκολάτας φτιαγμένη με κρεμ ανγκλέζ, και αρωματισμένη με λουίζα και βανίλια. Δεύτερη στρώση από κρέμα μάνγκο φτιαγμένη με κρεμ ανγκλέζ, και πολτό από φρέσκο μάνγκο. Τέλος με μια λεπτή στρώση από σάλτσα φρέσκου μάνγκο, για επικάλυψη. Απλά τέλεια... τίποτα περισσότερο!! Η φώτο είναι ενδεικτική.
Υλικά για στρογγυλό τσέρκι 24 εκ.:
Για τη βάση μπισκότου:
20 γρμ. αλεύρι
25 γρμ. φιστίκια Αιγίνης ωμά, (αλεσμένα στο μπλέντερ σκόνη)
Παστάκια με κρέμα espreso και καβουρδισμένα αμύγδαλα, και επικάλυψη με σάλτσα καραμέλας. Μοναδικές γεύσεις όπως πάντα, από το SintagesPanos. Μπορείτε να την κάνετε και υπέροχη τούρτα!!
Υλικά για τσέρκι 30x25 εκ.
Για το παντεσπάνι:
230 γρμ. ζάχαρη
150 γρμ. αμύγδαλα ψιλοαλεσμένα
Ένα φανταστικό γλύκισμα για τους λάτρεις τις σοκολάτας. Cheesecake με τρεις σοκολάτες, με σοκολάτα πραλίνα, με λευκή σοκολάτα, και μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα. Γαρνιρισμένο με σιρόπι σοκολάτας, ή καραμέλας. Μοναδικό!!
Υλικά για φόρμα με αποσπόμενο τσέρκι 24 εκ.:
Για τη βάση μπισκότου:
350 γρμ. μπισκότα digestive
120 γρμ. βούτυρο, λιωμένο
Βασική συνταγή για παγωτό gelato. Αυτή η συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις αγαπημένες σας γεύσεις. Δοκιμάστε να προσθέσετε διάφορες γεύσεις, κακάο, σταγόνες σοκολάτας, ή τα αγαπημένα σας φρούτα. Πειραματιστείτε με γεύσεις που σας αρέσουν!
Cheesecake υπάρχουν πολλά και με διάφορες παραλλαγές. Στις συνταγές μου θα βρείτε με αρκετές γεύσεις, και παραλλαγές. Τώρα ήρθε η ώρα και για ένα πρωτότυπο cheesecake, με γεύση και σάλτσα από φρέσκο κόκκινο καρπούζι. Δοκιμάστε και αυτή την υπέροχη δροσερή συνταγή μου.
Υλικά για φόρμα με τσέρκι 24 εκ.:
Για τη βάση μπισκότου:
250 γρμ. μπισκότα digestive
80 γρμ. κάσιους τριμμένα σκόνη